Proč si nechat ušít šaty či oblek právě od nás?

Styl, kvalita a zpracování

  • Luxusní svatební šaty a obleky od SweetTimes.cz jsou ušity výhradně z nejkvalitnějších materiálů. Tyto materiály jsou lehké, pohodlné, příjemné na dotek a efektní na pohled.
  • Dokonalé střihy, vkusné dekorace a prvotřídní zpracování Vám dodají neopakovatelnou eleganci a styl.
  • Ze širokého výběru, různých typů a střihu si vyberete takové šaty či obleky, které se nejlépe hodí pro Vaši postavu a zvýrazní Vaši přirozenou krásu. Díky praktické šněrovačce se svatební šaty přizpůsobí přesně Vaší postavě. 
  • Jednoduše, svatební šaty a obleky od SweetTimes.cz budou Vaší vizitkou dokonalé nevěsty a ženicha. Okouzlíte všechny přítomné a budete přirozenou ozdobou celého svatebního dne a svatebních fotografií.

Profesionální přístup a zkušený personál

  • Naším cílem jsou spokojení zákaznici a krásná nevěsta s ženichem. Nebudeme Vám nutit šaty, které se pro Vás nehodí a nebudeme ani chválit Váš výběr, pokud o něm nebudeme sami 100% přesvědčeni. Budeme se ale maximálně snažit využít svých znalostí a zkušeností a vybrat takové šaty, ve kterých budete vypadat dokonale.
  • Šaty Vám ušijeme přesně na Vaši postavu, abyste se v nich cítila dobře a pohodlně.
  • Vybraný model svatebních šatů si můžete vyměnit za jiný, pokud se v šatech nebudete cítit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas SweetTime.cz, se sídlem Nebanice 40, 350 02 Cheb, IČ 01163710 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů