Proč si nechat ušít šaty či oblek právě od nás?

Styl, kvalita a zpracování

  • Luxusní svatební šaty a obleky od SweetTimes.cz jsou ušity výhradně z nejkvalitnějších materiálů. Tyto materiály jsou lehké, pohodlné, příjemné na dotek a efektní na pohled.
  • Dokonalé střihy, vkusné dekorace a prvotřídní zpracování Vám dodají neopakovatelnou eleganci a styl.
  • Ze širokého výběru, různých typů a střihu si vyberete takové šaty či obleky, které se nejlépe hodí pro Vaši postavu a zvýrazní Vaši přirozenou krásu. Díky praktické šněrovačce se svatební šaty přizpůsobí přesně Vaší postavě. 
  • Jednoduše, svatební šaty a obleky od SweetTimes.cz budou Vaší vizitkou dokonalé nevěsty a ženicha. Okouzlíte všechny přítomné a budete přirozenou ozdobou celého svatebního dne a svatebních fotografií.

Profesionální přístup a zkušený personál

  • Naším cílem jsou spokojení zákaznici a krásná nevěsta s ženichem. Nebudeme Vám nutit šaty, které se pro Vás nehodí a nebudeme ani chválit Váš výběr, pokud o něm nebudeme sami 100% přesvědčeni. Budeme se ale maximálně snažit využít svých znalostí a zkušeností a vybrat takové šaty, ve kterých budete vypadat dokonale.
  • Šaty Vám ušijeme přesně na Vaši postavu, abyste se v nich cítila dobře a pohodlně.
  • Vybraný model svatebních šatů si můžete vyměnit za jiný, pokud se v šatech nebudete cítit.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas obchodu SweetTime.cz, se sídlem Nebanice 40, 350 02 Cheb, IČ 01163710 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů